Rüyada Adam Öldürmek

Rüyada adam öldürmek, düşü gören şahsın, iş yaşamında ve sosyal yaşamında kendisini çok büyük kasvete sokacak ve üzecek hadiseler ve şahıslarla karşılaşacağına ve çok öfkelenip insanlara ve kendisine çok hasar vereceğine ve bu mizacından ve tutumlarından kurtulup soğukkanlılaşması gerektiğine delalet edilir.

Rüyada Cinayet İşlemek

Rüyada cinayet işlemek, düş sahibinin, artık daha durgun ve kavrayışlı olması gerektiğine ve aile yaşamında ya da sosyal yaşamında bu nedenden dolayı bir hayli dostunu yitirdiğine ve bundan sonra da aynı gidişat ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada Adam Öldürmek ve Kaçmak

Rüyada adam öldürmek ve kaçmak, karşılaşılan makûs bir gidişatın ya da vakanın, aile yaşamını çok makûs etkileyeceğine, evham dinlenen bir hastalığın aile fertlerinden birinde baş göstereceğine ve çok yeisli günlerin yanaşmakta olduğuna işaret eder.

Rüyada Silahla Adam Öldürmek

Rüyada silahla adam öldürmek, düşü gören şahsın, girdiği büyük bir beladan, başına musallat olan makûs birisinden ve büyük bir hastalıktan kurtulmasına eş, arkadaş ya da akrabalarından birisinin desteği ve dayanağı sayesinde kurtulacağına deyim eder.

Rüyada Birini Öldürmek

Rüyada birini öldürmek, düş sahibinin, Allah yolunu terk edeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere makûs misal oluşturacak işlere gireceğine ve makûs bir şahıs olup herkesi korkutarak para kazanacağına yorumlanır.

Rüyada Adam Bıçaklamak

Rüyada birini bıçaklamak, düşü gören şahsın, iş yaşamında ve sosyal yaşamında çok meseleli biri şahıs olduğuna, bu nedenle bir hayli şey kaybettiğine ve şayet işinde galibiyet ve sosyal yaşamında mutluluk istiyorsa kendisini değiştirmesi gerektiğine delalet eder.

Rüyada Bıçakla Adam Öldürmek

Rüyada bıçakla adam öldürmek, iş yaşamında ya da eğitim yaşamında çok külfetli bir yarıyıla girileceğine, geri dönüşü olmayan bir kusur yapılacağına ve çok büyük bir pişmanlık dinleneceğine yorulur.

Rüyada Adam Öldürmek Ve Gizlemek

Uzun bir zaman süresince hem aile fertlerine hem iş dostlarına evham verecek bir gidişat yaşanacağına, hasarlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu makûs gidişatların üst üste gelmesi nedeniyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine ve yapılan bir kusur varsa karşılama edilmeye çalışılacağına ancak bir cinsli sualin bulunamayacağına yorulur. Rüyada adam öldürmek ve gömmek, başka insanlarca öğrenilmesi düşü gören şahsı çok güç gidişatta vazgeçecek bir gizemin sarihe çıkmaması için gereken ne varsa yapılacağı, daha önceki dostlardan destek isteneceği ve bu biçimde meselelerin bir nebze de olsa uzaklaştırılacağı anlamına gelir.

Rüyada Üç Adam Öldürmek

İş, eğitim ve aile mevzularında istenen şeylerin bir cinsli reelleşmemesinden dolayı çok büyük bir moral kaybı yaşandığına, tabir yerindeyse şahsın pilinin bitmek üzere olduğuna, hiçbir şeyin bütün anlamıyla düşündüğü gibi ilerlemeyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük hasarla çıkacağına ve sıhhatinin bozulmasına yol kalemtıraş bir meseleler karşılaşacağına alamettir. Rüyada üç adam öldürmek ve üstünü örtmek, yapılan çalışmalara karşın eşin epey bir vakitten beri istediği armağanın bir cinsli armağan edilemeyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan dolayı tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle alakalı olarak muhtelif taahhütler veren bireylerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada Kılıçla Adam Öldürmek

Daha Önceki bir hadiseden dolayı kardeşler arasında soğuk esintiler eseceğine, para yerine geçen rastgele bir evrakın karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve dostlar arasında büyük bir münakaşaya neden olacak bir işe evet denileceğine, yapılan kusurlar suratından elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen gayretin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalettir. Rüyada kılıçla adam öldürmek ve çukura atmak, şahsın yaşadığı kadersiz bir vakanın izlerini silmek için uzun zamandan beri istediği tatile çıkacağına, makûs vakaları ve meseleleri geride vazgeçeceğine ama çıktığı tatilin dönüşünde yeniden aynı etrafa girip unutması gereken şeylerle yaşamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada İki Adam Öldürmek

Yakın bir arkadaşın destek isteğinin geri çevrilmesi suratından aranın açılacağı, kurulan mutlu bir yuvanın kıskanan akrabalar suratından bozulacağı, alınan bir vasıtanın motorla alaka bir mesele suratından hayır getirmeyeceği ve beklenmedik bir anda ortaya çıkan külfetli bir vaziyete hazırlıksız tutulmasından dolayı ruhsal ve parasal olarak çok hasar görüleceği anlamına gelir. Rüyada iki adam öldürmek ve mapusa düşmek, tabir yerindeyse makûs kalpli insanların çevirecekleri üçkağıtçılıklar suratından hasılatlı bir işin ortasında yalnız başına kalınacağına, bu bireylerin kim olduğunu bilmek için mücadele sarf edileceğine ve işlerin daha makûsa gidip faydadan çok hasar getireceğine alamettir.

Rüyada Balta İle Adam Öldürmek

Hayalleri kurulan şeylere erişmek üzereyken bir anda karşılaşılan makûs bir gidişattan dolayı her şeyin altüst olacağına, iş önerilerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, şahsın kuyusunu kazan her gün surat surata baktığı bireylerin galip çıkacağına ve projelerin gereken bireylerin ellerine geçmemesi nedeniyle heba olacağına işarettir. Rüyada balta ile adam öldürmek ve kaçmak, düşü gören şahsın, başkasının oluşturduğu bir projeye vereceği yardım sayesinde kendisi için çok hoş anlamlara gelen bir mevkie erişeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler suratından yakın bir zamanda kasvete düşeceğine ve hasara uğrayacağına deyim edilir.

 

Rüyada Yanlışlıkla Adam Öldürmek

Bazı sorumsuzca tavırlar sergileyen bir akrabanın yol kalemtıraşı makûs gidişatlardan dolayı beklenmeyen bir hadise yaşanacağına, bu hadise suratından komşular ve bazı akrabalarla tartışılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, güç gidişatta kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur. Rüyada yanlışlıkla adam öldürmek ve söylemek, külfetli bir gidişattan kurtulmaya, işleri yoluna sokmaya, tasalardan ve kasvetlerden kurtulmaya, eğitim yaşamında yeni bir sayfa açmaya, uzun sürecek bir ilişkiye başlamaya, destek edilen şahıslardan bol bol hayır duası almaya, kendi işinin başına geçmeye ve konutluluk yolunda adım atmaya yorumlanır.

Rüyada Dostla Adam Öldürmek

Meseleli bir ortaklığa yorulur. Düş sahibinin tabir yerindeyse suya sabuna değmeden çözebileceği bir meselede kendisini büyük bir riske atacağına ve hem kendisine hem kariyerine bu surattan hasar gelebileceğine alamettir. Rüyada kardeşle adam öldürmek, aile büyüklerinin canını çok sıkacak bir borç haberinin alınacağına ve bu haberle beraber uzun zamandan beri hayali kurulan işe veda edileceğine işarettir.

Rüyada Kendini Gözetmek İçin Adam Öldürmek

Karşılaşılan güç bir gidişattan kurtulmak için bazı mevzularda değişik davranılacağına ya da olmadık bir gerekçenin arkasına saklanılacağına ve eldeki tam kozları kullanıp can güvenliğini de tehdit eden bu gidişattan kaçmaya çalışılacağına söylenti edilir. Rüyada kendini gözeten birini öldürmek, rakiplerin yapacağı baskılar ve ortaya atacakları söylentiler suratından yanlış kararlar verileceği, yapılan kusurların günden güne daha da çoğalacağı ve çevredeki insanlara hasar verecek ebatlara geldiğinde de geri dönüşü olmayacak hasarlara neden olacağı anlamına gelir.

Rüyada Sopayla Adam Öldürmek

Güç gidişatta kalınacağı aşinayı halde yakın bir dosta destek edileceğine, sonunda hipotez edilenden daha büyük bir kasvetle surat surata gelineceğine, iş yaşamında prestij kaybı yaşanacağına ve tasaların günden güne çoğalacağına yorumlanır. Rüyada sopayla adam öldürüp üzülmek, çok beğenilen bir arkadaş ya da dostla ilişkilerin hiçbir sarih kapı kalmayacak biçimde tamamlanacağına, bu nedenle uzun bir zaman verilen kararın doğruluğunun denetleneceğine ve pişman olunacağına delalettir.

Rüyada Suda Adam Öldürmek

İyi ve bol hasılat getirecek bir biçimde başlayan bir işte kısa müddet sonra büyük bir ekonomik hasarla yüzleşileceğine, bu gidişattan kurtulmak için alınan kararların bir cinsli işe yaramayacağına ve yaşanan yeis ve stresten dolayı hastalıklarla boğuşulacağına alamettir. Rüyada suda adam öldürürken bırakmak, her şeyi olacağına vazgeçmeye, azim ve sabırla eldeki işe devam etmeye, yeni yollar aramaya ve umudu kaybetmemeye işarettir.

Rüyada Kalemle Adam Öldürmek

Beklenmeyen bir anda yaşanacak bir mesele suratından çok büyük bir tepki verileceğine, bu tepkinin ardından daha büyük bir tepkiyle karşılaşılacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına ve araya giren bireylerin de pek fayda sağlamayacağına yorulur. Rüyada kalemle adam öldürmek ve ağlamak, içinde bulunulan bir vakanın vereceği yeis suratından psikolojik olarak makûs bir vaziyete düşüleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına ve eğitim yaşamına nokta konulacağına alamettir.

Rüyada Adam Öldürmenin Psikolojik Yorumu

Borçlarını ödeyememek, sıhhat meseleleri ile boğuşmak ya da aile içinde bazı kavgalar yaşamak suratından bozulan moralle beraber düşlerin de bozulacağına, ruhsal vaziyete ve motivasyona bağlı olarak değişik bir hale bürüneceği, aynı zamanda şahsın korktuğu bir vaziyetle beraber görüneceği biçiminde bir söyleme getirilebilir. Beden sıhhatinin bozulması ile beraber psikoloji ve dolayısıyla düşlerin de bazen rayından çıktığı doğrudur. Bazen şahsın yakın zaman içinde yaşadığı ve psikolojik meselelerle uğraşmasına neden olan hadiselerin birikmesi ile beraber tabir yerindeyse su suratına çıkan bu düşün es geçilmemesi ve görüldüğü zaman başka mevzularda da ileti verdiği unutulmamalıdır. Bir Hayli mevzudaki meselelerin çözümü ile ortadan kalkacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1