Rüyada Acımak

Rüyada acımak, acıma dolu bir kalbe sahip olunduğunu ve bireyin her zaman kendisine iyilikte bulunan kimselere karşı sadakatli tutumlarda bulunduğunu, aile bedellerine sahip çıktığını, anane ve göreneklerine bağlı bir yaşam sürdüğünü işaret eder. Vaziyeti iyi olan ve parasal anlamda rastgele bir kasvet sürüklemeyen düş sahibinin kendisini vakıf işlerine adayacağını ve yapacağı hayır işleri ile kendisini daha iyi sezeceğini, şefkatli kalbini kimsesiz çocuklara kalemtıraşını ve kimsesiz şahıslarla kesintisiz temas halinde olacağını da bildirir. Çöküş yaşayan ve her şeyini kaybeden birine uzatılan eli, Allah sevgisiyle birlikte yaşayan her canlıya aynı şefkatin gösterildiğini de işaret eder.

Rüyada Fakir Birine Acımak

Gönlü bol olan düş sahibinin her iyiliğinin karşılığını bol bol alacağına ve her zaman yanında hoşlandıklarını bulacağına, büyük meseleler yaşamadan, yaşamını tatlı bir huzur içinde geçireceğini açıklanır. Dini tam bir insan olarak her an Allah’ın yolunda ilerlenildiğine işaret eden düş, alınan duaların bireyin yolunu ışıtacağına, dara düştüğü an hemen hafifleyecek bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada Kendine Acımak

Manevi cılızlığa ve doğrultusunu kaybetmeye, kendisine söylenen her lafa inanmaya ve saflığı ile kandırılmaya müsait olmaya işaret eder. Düş sahibinin başkalarının tesirinde kalan, kendi kabiliyetlerine güvenmeyen duruşu suratından işyerinde de istediği terfiyi alamadığını bildirir. Düş sahibinin yaşamındaki metamorfoza henüz hazır olmadığını ve yenilik yapmak için zorunlu cesareti derleyemediğini de işaret eder. Yaşanan yerden uzak başka bir konuta taşınma kararı almak isteyen bireyin parasal imkânlarının hudutlu olmasından dolayı isteğini bir vakit daha ertelemek zorunda kalacağına da delalettir.

Rüyada Acımanın Psikolojik Yorumu

Psikolojik olarak kendini balçığa batmış sezmenin, kesintisiz negatif düşünmenin ve dünya üzerindeki tam kasvetlerin,  Acımak

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1